Worstelen doe je niet voor niets

//Worstelen doe je niet voor niets

Worstelen doe je niet voor niets

Regelmatig heb ik periodes in mijn leven dat ik het even niet meer weet. Wat is de volgende stap en welke beslissing heb ik daarvoor te nemen? Het kost me slapeloze nachten waarin ik alle mogelijkheden tegen elkaar afweeg en veel nadenk over “als dit, dan dat” enzovoort. Een oneindige stroom aan gedachten trekt aan mij voorbij en lijken me niets op te leveren.

Inmiddels weet ik dat dit erbij hoort en dat er altijd een moment komt waarop het kwartje valt. Dat kan naar aanleiding van een opmerking, een boek, of gewoon “stil zijn” zijn. Vaak is het dan betrekkelijk eenvoudig wat me te doen staat, wist ik het onbewust ook al wel. De kunst is om alert te zijn in zo’n periode en de worsteling zijn werk te laten doen. Kennelijk is de energie van de worsteling nodig om bij het echte “weten” te komen.

Boek

Titel: Rijk Leven met weinig geld
Auteur: Avelien Jansen

ISBN:    9789058777690

Rijk leven met weinig geld – praktische tips en oefeningen om het beste uit jezelf te halen
Avelien Jansen laat in dit optimistische boek zien hoe je met eenvoudige stappen je leven zo kunt veranderen dat je op een positieve manier naar jezelf en naar de mogelijkheden in je leven gaat kijken.
“Iedere vrouw kan stralen en het beste uit zichzelf halen”, aldus Avelien Jansen in het voorwoord, “rijkdom en overvloed zijn al in je leven aanwezig. Het is niet zo dat je hard moet gaan werken om dit te creëren. Het gaat erom dat je ze gaat ontdekken. Zowel in jezelf als in je dagelijks leven.” In dit boek heeft ze gekozen voor de relatie met geld als uitgangspunt. Los van uiterlijke omstandigheden kun je authentiek en rijk leven. Dat bewijst de auteur die al jarenlang van een minimuminkomen leeft en haar leven als rijk en gelukkig ervaart.
Rijk leven met weinig geld is een praktisch en tegelijk ook een spiritueel boek. Op een aanstekelijke manier beschrijft Avelien hoe je je diepste verlangens en talenten kunt ontdekken, kunt leren ‘ja’ te zeggen, lekker in je lijf te zitten, besluitvaardig wordt, dankbaarheid ervaart en een reisplan naar je hartenwens maakt.
Rijk leven met weinig geld is een vrolijk boek boordevol tips en ontspannende oefeningen!

Door | 2022-02-01T08:28:44+00:00 27 november 2017|Blog|1 Reactie

Eén reactie

  1. Pieter 8 december 2017 om 17:24

    Helemaal waar

Reacties zijn gesloten.