Paarden en Agile

/Paarden en Agile
Paarden en Agile 2021-12-08T16:43:55+00:00

Agility weerspiegeld door het paard verkort de time-to-market

Ben jij of je team al klaar gescrumd?

In grote organisaties wordt in toenemende mate een Agile manier van werken geïntroduceerd waarbij Scrumteams worden samengesteld. Door middel van betere interne en externe samenwerking wordt een snellere time-to-market verwacht, een kortere ontwikkeltijd, kostenbesparing en daarmee veel voordelen voor de klant.

Echter hoe voorkom je dat Agile voor jou of jouw team een verhoogde werkdruk betekent en efficiency voor je werkgever? Maak van hun kans ook jouw kans met de juiste inzet van jouw unieke talent, vaardigheden en soft skills!

De vaardigheden die Agile werken van jou of je team vragen zijn vaak nieuw maar te ontwikkelen. Ons motto is dat efficiency een middel is om tijd, aandacht, rust en ruimte te creëren voor wat echt belangrijk is, namelijk optimale inzetbaarheid van talenten en een goede persoonlijke balans.

Wij dagen je uit om de combinatie van gevraagde vaardigheden en een veranderende context waarin je je werkzaamheden uitvoert met behulp van paarden onder de knie te krijgen en te oefenen.

Waarom met paarden?

De wendbaarheid van Agile kun je behalen door, onder begeleiding, te oefenen met paarden. De directe manier waarop paarden reageren en wat zij ervaren zorgt ervoor dat je snel tot de kern kunt komen, sneller dan bij coaching zonder paard. Met andere woorden je geeft jezelf en je team een prima voorsprong op time-to-market.

Centraal in de coaching met paarden staan:

Samenwerken in een Agile team

Authentiek leiderschap in een Agile team

Persoonlijke effectiviteit

Paarden en Agile

De 3 pijlers van Scrum, transparantie, inspectie en aanpassing vertalen zich gelijk naar de praktijk bij het coachen met paarden:

  • Paarden laten transparant en waardevrij zien wat er in een team speelt;
  • Het is een goede check om te zien, te inspecteren, wat de onderlinge verhoudingen zijn binnen het team;
  • Het geeft inzicht in wat er binnen het team aangepast kan worden.

Binnen Inside Outside Coaching hebben we veel ervaring met werken in een Agile omgeving, wij spreken de taal en begrijpen de complexe omgevingen waar de verandering plaatsvindt.

Teambuilding

Inside Outside Coaching biedt een op maat gesneden teambuilding event. Ook kunnen we je retrospective event faciliteren.

Bel mij terug

Laat uw contactgegevens hier achter en ik zal u terugbellen.