Workshop Recht Op Jouw Pad (VOL)

/Workshop Recht Op Jouw Pad (VOL)
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

‘Voorbij de bocht in de weg
ligt misschien een plas, en misschien een kasteel
En misschien alleen de voorzetting van de weg.
Ik weet het niet en vraag het niet.’
Uit ‘Voorbij de bocht in de weg’ door Fernando Pessoa

Recht op jouw pad

Deze tumultueuze tijd heeft bij veel van ons voor flink wat opschudding gezorgd.
Het kan zijn dat je het zicht op jouw pad bent verloren. En misschien is het juist heel helder geworden welke kant je op wilt, maar weet je nog niet zo goed hoe je jouw pad wilt bewandelen.
Tijdens de driedelige workshop ‘Recht Op Jouw Pad’ ga je middels verschillende individuele opdrachten en groepstechnieken aan de slag met jouw ‘Reisplan’. Dit plan ondersteunt je om stevig en rechtop jouw reis in volle beweging in te zetten. Tussen de workshops door krijg je opdrachten mee om thuis mee aan de slag te gaan. Aan het einde van de derde workshopdag heb het Reisplan klaarliggen en stap je rechtop jouw pad op.
Na 4 maanden checken wij telefonisch in met iedere deelnemer om samen door te nemen hoe het met jouw reis gaat of is gegaan.
Vooraf aan de workshop vragen wij je alvast na te denken over waar jouw reis naartoe zou kunnen gaan. Mocht het nog niet duidelijk zijn wat jouw reisdoel is, geen zorgen. De workshop geeft de juiste handvatten om erachter te komen wat jouw bestemming is en hoe je de weg daar naartoe kan inzetten.

DEEL 1: Innerlijke Polarisatie
Tijdens de eerste workshopdag gaan je op onderzoek naar alle ‘Ikken’ die jou omvatten. Welke ‘Ik’ komt wanneer naar voren en hoe kan je deze verschillende kanten van jezelf het beste inzetten?
DEEL 2: Flexibiliteit en Wendbaarheid
De tweede workshopdag staat geheel in het teken van verbinding maken tussen hoofd-hart-buik en het toeleven naar een flexibele houding in jouw leven.
DEEL 3: Van Inzicht naar Actie
De opgedane inzichten uit de eerdere workshopdagen worden tijdens de derde en laatste dag omgezet naar concrete acties. Waar nog blokkades zijn, kijken we hoe deze blokkades op te heffen.

Wie zijn wij?

Yvonne van den Goorbergh (Inside-Outside Coaching) en Antje Klaster (Mezame Coaching). Via een gezamenlijke liefde voor paarden kwamen wij elkaar tegen in Amsterdam. Niet lang daarna besloten wij tegelijkertijd met de opleiding Paardencoach (bij EOCP te Raalte) te starten. Yvonne met al een flinke dosis coach ervaring op zak (Master Coach opleiding bij De Baak) en Antje als nieuwbakken coach. Inmiddels heeft Antje ook de opleiding tot Professioneel Coach bij de Academie voor Psychodynamica afgerond.

Details

De workshop van september is vol, wij zullen gauw met nieuwe data komen voor een tweede ronde ‘Recht Op Jouw Pad’

Data
Woensdag 1 September
Woensdag 15 September
Woensdag 29 September
Tijden
18:45 inloop
19:00 – 22:00 workshop
Prijs: €300,- exclusief BTW

Aanmelden of vragen via: info@inside-outside-coaching.nl o.v.v. Recht Op Jouw Pad
Uiterlijke aanmeld datum: Woensdag 11 augustus (er is plaats voor maximaal 8 personen)
Wij houden de RIVM regel van de 1,5 meter in acht tijdens de workshop.