Workshop Recht Op Jouw Pad

/Workshop Recht Op Jouw Pad
Laden Evenementen

‘Voorbij de bocht in de weg
ligt misschien een plas, en misschien een kasteel
En misschien alleen de voorzetting van de weg.
Ik weet het niet en vraag het niet.’
Uit ‘Voorbij de bocht in de weg’ door Fernando Pessoa

Recht op jouw pad

Aan het einde van dit bewogen jaar maak je je op voor wat het nieuwe jaar gaat brengen en wat dit voor jou betekent.
Tijdens de driedelige workshop ‘Recht Op Jouw Pad’ ga je bewust aan de slag met het pad dat jij in 2022 wilt gaan bewandelen en waarop jij nu al de eerste stappen zult zetten.

Middels verschillende individuele opdrachten, verdiepende groepstechnieken en inspirerende huiswerkopdrachten wordt jouw ‘Reisplan’ voor 2022 duidelijk.
Dit plan ondersteunt je om stevig en rechtop jouw reis in volle beweging te zetten. Aan het einde van de derde workshopdag heb je het Reisplan klaarliggen en stap je rechtop verder op jouw pad.
In maart 2022 checken wij telefonisch in met iedere deelnemer om samen door te nemen hoe het met jouw reis gaat of is gegaan. Ook kijken we naar wat er eventueel nodig is of nog aangescherpt kan worden.
Mocht het nog niet duidelijk zijn wat jouw ‘reisdoel’ is, geen zorgen. De workshop geeft de juiste handvatten om erachter te komen wat jouw bestemming is en hoe je de weg daar naartoe met volle overtuiging kan inzetten.
De workshop wordt gegeven in het prachtige gebouw van Centrum de Roos aan het Vondelpark te Amsterdam. In de Filosofenkamer kijk je uit over het groen van het park en er heerst een rustige sfeer in de authentieke kamer.

DEEL 1: Innerlijke Polarisatie
Tijdens de eerste workshopdag gaan je op onderzoek naar alle ‘Ikken’ die jou omvatten. Welke ‘Ik’ komt wanneer naar voren en hoe kan je deze verschillende kanten van jezelf het beste inzetten?
DEEL 2: Flexibiliteit en Wendbaarheid
De tweede workshopdag staat geheel in het teken van verbinding maken tussen hoofd-hart-buik en het toeleven naar een flexibele houding in jouw leven.
DEEL 3: Van Inzicht naar Actie
De opgedane inzichten uit de eerdere workshopdagen worden tijdens de derde en laatste dag omgezet naar concrete acties. Waar nog blokkades zijn, kijken we hoe deze blokkades op te heffen.

Wie zijn wij?
Yvonne van den Goorbergh (Inside-Outside Coaching) en Antje Klaster (Mezame Coaching). Via een gezamenlijke liefde voor paarden kwamen wij elkaar tegen in Amsterdam. Niet lang daarna besloten wij tegelijkertijd met de opleiding Paardencoach (bij EOCP te Raalte) te starten. Yvonne met al een flinke dosis coach ervaring op zak (Master Coach opleiding bij De Baak) en Antje als nieuwbakken coach. Inmiddels heeft Antje ook de opleiding tot Professioneel Coach bij de Academie voor Psychodynamica afgerond.

Details
Data
Woensdag 10 November
Woensdag 24 November
Woensdag 8 December
Tijden
18:45 inloop
19:00 – 22:00 workshop
Prijs: €300,- exclusief BTW
(inclusief koffie/thee en lekkers)

Aanmelden of vragen via: info@inside-outside-coaching.nl o.v.v. Recht Op Jouw Pad
Uiterlijke aanmeld datum: Woensdag 20 oktober 2021 (er is plaats voor maximaal 8 personen, zodat we veel individuele aandacht kunnen geven)
Wij houden de RIVM regel van de 1,5 meter in acht tijdens de workshop.