Een kadootje voor de paarden

//Een kadootje voor de paarden

Een kadootje voor de paarden

Ruim een jaar geleden heb ik een driedaagse workshop gevolgd van Margrit Coates. De reden voor mij om deze workshop te volgen was om meer te leren begrijpen over het in contact zijn met paarden en hoe dat nu precies werkt. Het gevoel om echt met een paard in contact te zijn kende ik, nu werden er handen en voeten aan gegeven en kreeg ik een helder inzicht in wat er daadwerkelijk gebeurt.

Na de workshop ben ik zelf aan de slag gegaan; iedere keer als ik gereden heb of na het coachen van een klant met behulp van een paard neem ik de tijd om mijn handen op het paard te leggen en het paard te bedanken voor de geleverde inspanning. De ervaring is iedere keer weer anders, de ene keer duurt het langer dan de andere keer, de ene keer is de ervaring intenser dan de andere keer, het voelt altijd goed. De paarden komen in een ontspannen toestand en ik ben het gaan beschouwen als een goede afsluiting, mijn kadootje aan deze bijzondere dieren die mij zoveel geven en waarvan we zoveel kunnen leren.

Boek

Titel: Paarden genezen

Auteur: Margrit Coates

ISBN: 9789020204476

Dit boek beschrijft op een heldere no-nonse manier wat healing voor paarden is, waarom paarden het nodig hebben en hoe je er zelf mee aan de slag kan gaan. Daarnaast staan er praktijkgevallen in waarvan ik veel heb opgestoken.

Voor mij was het een eye-opener dat wanneer ik mijn handen op het paard leg, op een liefdevolle manier, zonder iets van het paard te verwachten of te verlangen, ik het paard hiermee nooit kan schaden.

Door | 2017-12-13T16:22:28+00:00 27 november 2017|Blog|0 Reacties

Geef een reactie