Durf je dromen te dromen

//Durf je dromen te dromen

Durf je dromen te dromen

Recent ben ik op vakantie geweest op La Palma, een van de “groene” Canarische Eilanden om er te wandelen en te genieten van de rust.

Per toeval raakte ik in gesprek met een Nederlandse die al 30 jaar op La Palma woont. Ik vertelde haar over het coachen met de paarden en zo gebeurde het dat ik een paar dagen later drie sessies met paard heb gegeven op dit prachtige eiland.

Inmiddels ben ik bezig met het ontwikkelen van een programma om meer mensen op La Palma te gaan coachen. Mensen die persoonlijke ontwikkeling willen combineren met een week er tussenuit. Waar dit allemaal toe gaat leiden kan ik nog niet voorzien. Wat ik wel weet is dat het enorm veel energie geeft om te bouwen aan mijn droom en dat ik erop durf te vertrouwen dat het “(nog) niet weten” onverwachte mogelijkheden en kansen voor mij kan bieden.

Boek

Titel: De DC-CODE
Auteur: Sebastiaan Herkemij

ISBN:    9789082340402

Waarom werken miljonairs nog? Wat zijn de geheimen van mensen die hun droomcarrière leven? Wat zijn hun sleutels tot succes? Wat zijn hun drijfveren en passies?

Coach/trainer Sebastiaan Herkemij interviewde 60 mensen met een droomcarrière.
Dit om de sleutels te vinden om de 82% zonder droombaan te inspireren, in beweging te zetten en richting te geven een droomcarrière te realiseren. Van storytellers tot miljonairs, van sprekers tot topondernemers, van betaalde wereldreizigers tot (social) media experts.

Eén van de conclusies van Herkemij is dat iedereen in Nederland zijn droomcarrière kan creëren. In het boek beschrijft hij hoe je dat doet. en waar je mee te maken krijgt.

Dit is heel overzichtelijk en praktisch.
Het boek beschrijft zowel persoonlijke ervaringen van de schrijver als van de mensen die hij heeft geïnterviewd. Het zijn herkenbare situaties en met een duidelijk te volgen stappenplan.
De indeling en inhoudsopgave van het boek zijn zo opgezet dat iedere code een thema/onderwerp behandelt. Je kan zelf kiezen om de lijn van het boek te volgen, of om te kijken welk thema op het moment het relevantst is en daarmee beginnen te lezen en actie ondernemen.

Door | 2017-12-13T16:21:39+00:00 27 november 2017|Blog|1 Reactie

Eén reactie

  1. Michel 2 december 2017 om 22:59 - Antwoorden

    Mooie foto! Boek zeer belovend!

Geef een reactie